Tilbud!

Korg - Brett/fat
Nedre Foss

Korg – Eit keramisk brett designa av dei italienske designarane Paolo Lucidi og Luca Pevere for norske Nedre Foss.

Korg bringar eit sterkt nærvær i eit materiale som er nytt for Nedre Foss. Vi elskar måten handtaket er fullt integrert med kroppen på brettet. Sirklar og halvsirklar er grunnleggande, universelle former som passar godt til Nedre Foss.

Det grunne brettet er delt på midten slik at det vert skapa to ulike rom som kan fyllast med forskjellige eller like gjenstander. Takka vera den praktiske storleiken kan Korg enkelt flyttast rundt: på eit skrivebord, blant kjøkkenreiskapa, på ei hylle og så vidare. Samtidig ser det fantastisk ut åleine. Dens uttrykksfulle form er enkel, men ganske særegen for å karakterisera eit lite rom.

Kjem i spetta kvit og matt grøn.

1 000,00kr

2 på lager

Kunstavgift:
Lovpålagt kunstavgift på 5 % til Bildende kunstneres hjelpefond vert lagt til ved utsjekk og gjeld alle kunstverk over 2000 kr.

Ramme:
Me tilbyr innramming. Kontakt oss for informasjon.

Teknikk: Keramikk
Opplag:
Motivformat:
Format: H 13, L 28, B 19
Signert: 1

Nedre Foss

Nedre Foss vart starta av designduoen Anderssen & Voll i 2009, og kjernen deira er omgrepet bruksskulptur. Me brukar omgrepet bruksskulptur for objekt som vil vara i minst 100 år, der dei skulpturelle eigenskapane og bruksaspektet utgjer like store delar av funksjonen Les mer

nedre foss,nedrefoss,design,norsk design,scandinaviandesign,Korg,fat,brett,kurv