miles

Nina Sandøy – Miles

Nina Sandøy

I høve kvinnedagsmarkeringa på Stord, er Galleri Giga stolt over å presentere ei unik utstilling av den anerkjende kunstnaren Nina Sandøy. Utstillinga, med tittelen Miles, opnar den 8. mars kl. 16:00 og er ei hyllest til kvinnas styrke og mot gjennom livets uforutsigbare reise.

Nina Sandøy deler si inspirasjon: «I nesten alle bileta mine møter du kvinner. Kvinner har vore inspirasjonskjelder og førebilete for meg heile livet. Kvinneskikkelsane representerer det universelle ved det å vere menneske, utstyrt med vengjer, propell, eller ein boksehanske som symbol på dei mange kampane som framleis må kjempast.»

Opninga av utstillinga vil bli feira med musikalsk innslag frå Maskros, medan formidlingsleiar ved Sunnhordland museum Charlotte Tvedte vil ha æra av å opne utstillinga. For å legge til ein ekstra dimensjon til denne feiringa, vil Åtgaum Bar og Bistro tilby ein pop-up afterwork bar inne i Galleri Giga frå kl. 15:00 til 17:00. Treng du noko å bite i? Besøkande kan førehandsbestille Åtgaums deilige wraps, sjå meir under bestillingsinformasjon.

Me oppfordrar alle til å ta med jobbkollegaer eller vener til ein inspirerande ettermiddag med kunst, musikk, og god mat. Dette er ein fantastisk moglegheit til å feire kvinnedagen, samtidig som ein støttar lokal kunst og kultur.

Bestillingsinformasjon:
Vel mellom marinert kylling med avokado og mango, eller ein vegetarwrap med hummus og rista kikerter til 149,- per wrap.Send SMS til 96011567 med ønskt wrap-bestilling og namn på bestillaren. Hugs å bestille innan torsdag 7. mars kl. 15:00 for å sikre ditt måltid.

Sjå Fullt Program:
For å sjå fullt program for kvinnedagsmarkeringa på Stord, besøk facebook-sida til 8. mars-initiativet Stord. Gå ikkje glipp av denne moglegheita til å delta i feiringa av kvinnors bidrag og styrke. Det er også mogleg å tinge bord hjå Åtgaum etter opninga, ta direkte kontakt med Åtgaum for bordbestilling.

Om Kunstnaren:
Nina Sandøy er ein kjend figur i norsk kunstverden, kjend for sine levande og tankevekkande portrett av kvinner. Hennar arbeid utforskar djupna av kvinnelig styrke og mot, og stiller spørsmål ved dei rollene og forventningane samfunnet set for kvinner. Nina Sandøy er sjøl tilstades under opninga.

Me ser fram til å ynskje deg velkommen til ein minneverdig ettermiddag i Galleri Giga, der me saman kan feire kvinnenes bidrag til kunsten og samfunnet.

For meir informasjon om utstillinga og arrangementet, vennligst kontakt Galleri Giga.

Kunstnere