melody

Melody

Alf Christian Hvaring

Alf Christian Hvaring har mastergrad i grafikk frå Kunsthøyskolen i Oslo, samt 2 åring kunstskole utdanning frå Kunstskolen i Ålesund, bak seg har ei rekkje separatutstillingar og kollektivutstillingar. Han er innkjøpt av Norges Bank, Fritt ord og Forlaget Cappelen Damm med mange fleire.

Om verka sine seier Alf Christian Hvaring: «Arbeidene mine er forankret i en figurativ historiefortelling, men inkluderer abstrakte elementer. Motivene presenteres gjennom snapshot-estetikkens evne til å fange tilfeldigheter og kan tilsynelatende være tatt ut av en tilfeldig facebook- eller instagramfeed. Bildene er øyeblikk fra historier vi ikke kjenner, men som er åpne for videre diktning og tilskueren må selv definere historien videre. Personene vises i sammenhenger som vektlegger absurditeten ved tilværelsen og antyder en sentimentalitet, en ironi, eller en humor til hverdagslige spørsmål om vår eksistens.»

I separatutstillinga Melody syner Hvaring både måleri på lerret, unike grafikkar/monotypi samt måleri og teikning på papir.
Me gleder oss stort til å syne dykk desse rå, tidvis sentimentale og leikne verka hans i vårt gallerirom.
Alf Christian Hvaring har ein gong tidlegare, i 2019, hatt utstilling hjå oss, verka hans vekte stor begeistring hjå våre besøkande den gong og me er overtydde om at det vil bli minst like stor begeistring denne gong.

Velkommen til opning på laurdag 19. august klokka 13:00
– me har for høvet utstillingsåpning eit samarbeid med Åtgaum på knallgod lunsj-deal for alle som kjem på opninga!
Ta ein herleg kulturell dag Leirvik og få med deg både utstillingsopning, og ein spanande lunsj.