Personvern

Her er informasjon om hva slags personlig informasjon som samles inn når du besøker gallerigiga.no og hvordan informasjonen behandles.

Vår nettstedsadresse er: https://gallerigiga.no

Kundeopplysninger oppbevares ifølge norsk lov og EUs personvern direktiv, og vil ikke bli delt med /solgt til en tredjepart.

Når du handler hos oss, lagrer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Denne informasjonen er nødvendig for å levere varene til deg, samt å kontakte deg om det skulle være noe i forbindelse med bestillingen. Denne informasjonen må også oppbevares i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell returhåndtering.

Av sikkerhetshensyn oppbevares også IP-adressen som er benyttet ved registrering av bestillingen.

Kortnummer oppbevares ikke av gallerigiga.no utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av belastning og oppheving av reservasjon samt kreditering. Kortdetaljer blir behandlet og oppbevart av betalingsleverandøren Bambora, se også nedenfor, under avsnittet Tredjeparter.

Gallerigiga.no benytter informasjonskaplser (cookies).

En cookie er en kort tekststreng som lagres i nettleserens internminne, for å gi en bedre brukeropplevelse ved besøk på nettsiden. Den hjelper nettstedet med å huske informasjon om besøket ditt, som for eksempel hva som ligger i handlekurven din og dine kontaktopplysninger ved kjøp.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Ved å bruke nettsiden gallerigiga.no samtykker du til bruk av informasjonkapsler.

Tredjeparter

Vi benytter Google Analytics GA4 til innsamling av bruksstatistikk på nettsiden.
For mer info om Googles personvernpolicy, se her https://policies.google.com/privacy

Nettstedet vår ligger på en server innenfor EU og driftes av byrået Nettpilot, som også foretar vedlikeholdsoppgaver i nettbutikken. Disse har derfor også tilgang til kunde og bruksdata.

Vår betalingsformidler er Bambora og som kunde må du også erklære deg enig i Bamboras bruksvilkår.
Bambora behandler og lagrer personopplysningene dine for å kunne tilby deg forenklet betaling neste gang du benytter Bambora Checkout. Bambora benytter personopplysningene for å kunne administrere kundeforholdet, hindre misbruk eller feil bruk av betalingstjenesten, gjennomføre kunde- og risikoanalyse, risikostyring, til markedsføringsformål og for å imøtekomme juridiske krav forøvrig.

For kommentarer til, eller ytterligere spørsmål om personvern på gallerigiga.no, kontakt eier Nina Lovise Langeland.